Σάββατο 25 Απριλίου 2020

"Καλή επιτυχία" στην Παγκόσμια Πανσπερμία , Life Givers (και συμβουλές)

***

Οταν το κατανοησει η καρδια σου , τοτε θα εχουμε γυρισει το παιχνιδι ..

Κατοχικά Νέα

***


Σημερα 25/04/2020 ξεκινησε η Παγκοσμια Πανσπερμια , Life Givers

***


1 σχόλιο:

Κυκλαμίνα είπε...

Το σχόλιο το είχα στην ανάρτηση, το φέρνω τώρα:
Σχόλιο: "ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ" εύχομαι, ολόψυχα, αλλά θέλω να προλάβω κάτι, βάση εμπειρίας χρόνων, όχι όμως με μπαλάκια, έτσι που το προτείνει και κακώς το δείχνει, ο Νίκος!
Και να εξηγήσω, επειδή το κάνω χρόνια, δηλαδή, δεν πετάω στα σκουπίδια κουκούτσια από φρούτα, άλλους σπόρους, κ.λ.π. αλλά, σε πάρκα, χωράφια, δρομάκια κοντά στην άσφαλτο, κ.λ.π.
Ειδικά νεροκολοκυθόσπορους, έπρεπε να είχε γεμίσει όλη η περιοχή μου!
Είδα να φυτρώνουν, ωραία και που και να μεγαλώνουν... όμως, όταν έφτανε ο Δήμος με το χλοοκοπτικό, ενώ είχαν φτάσει ένα μέτρο μαζί με τα χορτάρια, τα ισοπέδωναν όλα!
Και ροδακινιά να ήτανε, δεν τους ένοιαζε.
Αργά κατάλαβα, πως μεσ' την πόλη, δεν υπάρχει προκοπή, εκτός αν ελέγχεις τα σημεία, τα ποτίζεις, τα ξεχορταριάσεις, βάλεις πετρούλες, ώστε να τα "δουν" οι τυφλοί και να τα σεβαστούν...
Στο χωριό μου, τα νυχτολούλουδα θα δεις τριγύρω, ακόμα κι αν κόψουν τα χορτάρια. Το δεντράκι όμως που μεγαλώνει, το βγάζουν απ' την ρίζα, καθ' ότι θεωρείται κατοχή, κι ας είναι και καλντερίμι...

...Νικόλα, "Εύγε" για την Ιδέα σου, αν το κάνουν πολλοί, υπάρχει ελπίδα, όμως... άμα δείχνεις σημεία και τα πετάς έτσι, αντί να σκάψεις μ' ένα σκαλιστηράκι, θα τα δεις σκόνη και θρύψαλα, αύριο, μεθαύριο.
Ακόμα και κάτω από νερατζιές, τα ξεχορταριάζουν, ας είναι και αγγουριές ή ντοματιές!
Οπότε, για να μην πάει χαμένος τόσος κόπος, τόσο ο δικός σου και όσων το κάνουν, ας είναι λίγο πιο έξω απ' την πόλη, γιατί η κολοκυθιά θα πιάσει πεζοδρόμιο, η ντομάτα και η πιπεριά θέλουν παλούκια και κυρίως, πότισμα!
Το θέμα δεν είναι μόνο να φυτρώσουν, το θέμα είναι να μεγαλώσουν και να δώσουν καρπούς, δωρεάν, σε όλον τον κόσμο!
Δείτε λίγο τα σημεία και τον τρόπο, ώστε να έχει όντως επιτυχία η Ιδέα και να πετύχει η "Πανσπερμία", όπως ωραία, την ονόμασες!

...Με συγχωρείς που δεν σχολιάζω στην σελίδα σου, έτσι, κι έχω ένα σωρό "εμπόδια".
Μόνη μου είμαι, χωρίς συμφέροντα, μ' αρέσει ν' αναμεταδίδω τα ΚΑΛΑ, αλλά... δεν μ' "αφήνουν" με χίλιους τρόπους... οπότε, κατανόηση Λαέ, γενικώς! (Το λέω σε σένα, για να τ' ακούσουν κι άλλοι, γιατί "σιωπώ", ενώ θα μπορούσα και λόγω καραντίνας, να αναμεταδίδω ότι θέλω, όλη μέρα!)
Καλή επιτυχία, κι όχι σε παρκάκια τα μπαλάκια...
Γνώμη μου!
ΕΚΤΟΣ, αν στην περιοχή σου υπάρχει όντως, "πολιτισμός"!


Συμπληρώνοντας ένα ΜΑΚΑΡΙ, να το κάνει ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ και σίγουρα, κάποιοι σπόροι θα φυτρώσουν!